RÓLUNK


„Legyen közös szenvedélyünk”

A Drukker Söröző Budaörs szívében a Baross utcában található!
Az egyedi, „sportos dizájnnak”, nagyméretű TV-knek köszönhetően egy igazi futballszentélyben találod magad, ha ellátogatsz hozzánk.


A Drukker Söröző egy remek hely ahol minden a sportról szól, mely a sportszerető vendégeinek kínálja a sportvilág sport eseményeit élőben, italait kedvező áron!

- A négy nagy foci bajnokság (Angol, Spanyol, Olasz, Német), Bajnokok Ligája, Európa Liga , VB , EB , Olimpia , Formula 1, Amerikai sportok (NBA, NFL, NHL), Kézilabda, Kosárlabda, Jégkorong, Boksz, és sok-sok minden érdekes sport eseményt megtalálsz nálunk és egy frissítő Sör mellett meg is nézheted!

A Budapesti szórakozóhelyek közelsége remek alkalom, hogy nálunk alapozzatok az esti bulira! Alacsony árak, állandó italakciók biztosítják, hogy jól induljon az este!

A Drukker Sörözőben van lehetőség kisebb bulik megrendezésére. Ünnepeld nálunk születésnapod, névnapod! Rendezhetünk céges összetartást, osztálytalálkozót is!

Program füzetünket hetente frissítjük.

Informálódjon, és foglaljon asztalt most kedvenc csapata mérkőzéseire!
- Asztalfoglalás: 06/30-714-0157 vagy e-mailben a : drukkersorozo@gmail.com

Nyitva tartás:
Hétfő-Szombat: 14:00-23:00
Vasárnap: ZÁRVA

Sok szeretettel várjuk minden leendő, és minden régi, sportszerető kedves vendégeinket a családias, barátságos és vendég centrikus Sörözőnkben!

Drukker Söröző